Jacks Burger Budaörs Budaörs , 1051 Budaörs Auchan ételudvar
ÉRTÉKELÉS:

ÁLTALÁNOS ÉRTÉKELÉS

 
 
 
 
 
 
KÉP FELTÖLTÉSE:

TEMATIZÁLT ÉRTÉKELÉS

LÁTOGATÁS TÍPUSA:
SZOLGÁLTATÁS
 
 
 
 
 
ÉTEL
 
 
 
 
 
ÁR /ÉRTÉK
 
 
 
 
 
LÉGKÖR
 
 
 
 
 
ROMANTIKA
 
 
 
 
 
KÜLÖNLEGES ALKALOM
 
 
 
 
 
CSALÁDDAL ÉS GYEREKKEL
 
 
 
 
 
BÁR HELYSZÍN
 
 
 
 
 
SZABADTÉRI ASZTAL
 
 
 
 
 
NAGY CSOPORTOK
 
 
 
 
 
ÜZLETI EBÉD
 
 
 
 
 
KÖLTSÉGVETÉS
 
 
 
 
 
MELYIK HÓNAPBAN VOLT:
KÖLTSÉG SZEMÉLYENKÉNT:
AZ ADATVÉDELMI NYILATKOZATOT ELFOGADOM

Óriási lehetőség! Mostantól mindenki nyithat Jack’s Burger üzletet, aki elég elhivatottnak érzi magát, aki kész a hálózat szabályainak elfogadására, aki elég elkötelezett a minőségi követelmények mindenkori betartásához és aki rendelkezik egy megfelelő üzlet helyiséggel és a nyitáshoz elegendő tőkével.

Jack’s Burger üzletet mindenki nyithat, aki vállalja a működésére és a megjelenése vonatkozó előírások betartását. Az ide vonatkozó szabályokat és rendelkezéseket a Jack’s Burger egy franchise könyvben foglalta össze, amelyet a franchise jogot megszerezni kívánó partnerünk rendelkezésére bocsátunk a jogról történő tárgyalás megfelelő szakaszában. Ebben a könyvben van annak a pontos leírása, ahogyan egy Jack’s Burger üzlet működik. Bárhol, bármikor, bárki franchise üzletet kíván létesíteni arra ugyanezek az egységes szabályok vonatkoznak.
Ugyanakkor a mi franchise rendszerünk mégis különbözik összes többi hasonlótól. Nálunk ugyanis minden üzlet lehet egyedi, akár a megjelenés, akár a termékpaletta tekintetében. Sőt! Azt szeretnénk, ha együtt építenénk a rendszert! Minden ötlet, amelyet a tulajdonosok és a többi partner egyaránt jónak tart, az bekerülhet a franchise könyvbe. Ezáltal együtt fejleszthetjük, együtt tehetjük még jobbá a Jack’s Burger franchise koncepciót! Ha pedig valaki franchise jogot értékesít az természetesen részesedést kap a díjbevételéből, hiszen egy közösség tagjaként, úgy adott el valamit, mintha az a sajátja lett volna. És éppen ez a lényeg! Olyan tulajdonosi közösséget létrehozni, ahol mindenki egy egységnek látja a Jack’s Burger üzlethálózatot.
Külön fontos kiemelni, hogy franchise értékesítés során mindenkor nagyon fontosnak tartjuk a területi elvet, amellyel leendő franchise partnereinket védjük. Ennek értelmében egy adott körzetben csak egy Jack’s Burger üzlet lehet és adott körzetnek legalább százezer lakost vagy legalább hetvenötezer irodai dolgozót tekintünk.

Jack’s Burger üzletet kizárólag olyan helyiségben lehet nyitni, amely legalább 150 m2-es, amely legalább 80 m2-es üzlet és 70m2 raktár illetve előkészítő terület alakítható ki; továbbá rendelkezik minden közmű igénybevételi jogával, és amelyre a helyi hatóság a meleg-konyhás étteremre szóló működési engedélyt kiadja.

A franchise több módon is megszerezhető’:

1. Egy üzletmérettől függő fix összeg megfizetése mellett a tulajdonosok a teljes tudásbázist átadják. Ebben az esetben a franchise díj 10+10 évre szól, ami azt jelenti, hogy 10 év múlva a nyitáskor kifizetett összeggel megegyező összegért további 10 évre hosszabbítható meg a franchise jog.

A franchise jog tulajdonosai az új üzlet elhelyezkedése és a bemutatott műszaki és látványtervek alapján dönti el, hogy a pályázó részére értékesíti-e a franchise jogot.

2. A leendő franchise üzlet birtokosa – miután bemutatta üzletét a franchise jog tulajdonosainak -, kap egy mindenre kiterjedő megvalósítási árajánlatot, amely tartalmazza az építkezés és műszaki kivitelezés,- továbbá a beépítésre kerülő technológia költségeit, valamint az első 10 évre szóló franchise jog értékét- Ebben a változatban – az árajánlat elfogadása esetén – a leendő tulajdonos egy teljesen kész üzletet kap, amelyet az árufeltöltés után azonnal kinyithat.
3. A leendő franchise üzlet birtokosa választhat egy folyamatos részesedésen alapuló fizetési rendszert. Ebben az esetben az üzlet árbevételenék egy bizonyos százaléka lesz a franchise díj.

Mindhárom változat kötelező és elengedhetetlen részét képezi – amely a franchise jog árában benne foglaltatik –  1 fő teljes és mindenre kiterjedő kiképzése a Jack’s Burger központi üzletében.

Amennyiben érdeklődését sikerült felkelteni, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal! Jelentkezéseket a jacksburger@jacksburger.hu e-mail címre várunk. A jelentkezésnek tartalmaznia kell a leendő üzlet címét,(legalább megye, város, utca) a leendő tulajdonos elérhetőségét, rövid életrajzát, szakmai képzettségét vagy tapasztalatát, valamint a rendelkezésre álló tőke értékét. Amennyiben valaki már meglévő üzletét alakítaná át, úgy kérjük küldjön fényképeket a jelenlegi állapotról. Amikor megkapjuk az egyes megkereséseket mindenkinek küldünk egy kérdőívet, amelyet kitöltve kérünk visszaküldeni ugyanerre az e-mail címre.

 

Jacks Burger Budaörs Budaörs 1051 Budaörs Auchan ételudvar
Tervezd meg útvonaladat hozzánk!

KAPCSOLATFELVÉTEL