Kis Kontyos
a hely, ahol valóban jó lenni :)GALÉRIA
Édes és érzéki kalandra hívlak. Élvezd a cseppjeimben egyesülő marcipán, csokoládé és bonbonmeggy csábító kavalkádját. Minden kortyban a szédítő beteljesülést ajándékozom számodra.
Hallgassa meg Godena Albert tulajdonos ajánlását a lejátszógomb megnyomásával!
![]() |
|
![]() |
SINUS Pálinkaház
Bemutatkozás
Sinus Pálinkahá Pest megyében, Gödöllőtől keletre, a Galgamente egyik településén, Hévízgyörk község délkeleti szélén található. Budapest irányából az M3-as autópályán 35 perc alatt elérhető. A telek sík, az épület új építésű, a technológiai kiépítés modern. A kezdetektől fogva fontos igényként jelentkezett, hogy a kialakítás ne egy mezőgazdasági üzem jellegét tükrözze, hanem olyan környezetet teremtsen, amely hangulatában alkalmas vásárlók fogadására és minőségi kiszolgálására, ugyanakkor a település lakóházainak stílusától sem idegen.
Jövőkép
A pálinkafőzde éves szinten nagyságrendileg 5000 liter mennyiségű,, ugyanakkor prémium minőségű, kézműves jellegű pálinka értékesítését valósítja meg – helyi programok (kóstoló, gasztronómiai rendezvény, pálinkaturizmus, egyéb helyi rendezvények) vagy szállódai kóstoltató programok kiegészítő bonyolításával. A célközönség a prémium terméket egyedi csomagolásban kereső vásárlói réteg, továbbá a környező városokból, illetve Budapestről érkező turisztikai/szállodai programot keresők. A foglalkoztatottak száma alacsony, maximum 1-2 fő, erős tulajdonosi szemlélet érvényesítésének és kontrolljának jelenlétével. A célközönség gyors elérése érdekében fontos a szoros együttműködés a környékbeli éttermek, hazai szálláshelyek tulajdonosaival: fő célként meghatározva a fővároshoz közeli, vagy szállodai programhoz kötött pálinka élményprogramot.
Küldetés
A pálinkafőzde és kóstolóház saját márkás, prémium minőségű hazai terméket kíván biztosítani a fogyasztók számára elérhető áron – igény esetén egyrészt a könnyű elérhetőség (saját kiszállítás), az egyedi gyártás, másrészt a feldolgozás, előállítás folyamatának megismertetésével és a környezet bemutatásával. Cél az innovatív technológiával gyártott minőségi pálinka valódi értékeinek, íz- és illatvilágának megismertetése, a privát fogyasztók egyedi kiszolgálása.
A célok megvalósításának érdekében az üzem lemond a tömegtermelésről és a tömeges értékesítésről. A termékek előállítása a helyi gyümölcstermelők árufelvásárlásával valósul meg (maximum 50 km-es körzetben), ezért a működés a közelben elő termelői közösség életére is pozitív hatást gyakorol. Cél még a közeli éttermek, rendezvényházak, vagy akár országos szállodaláncok programelemeinek színesítése is.
Megkülönböztető stratégia
A jelenlegi prémium pálinkákat gyártó cégekhez képest a Sinus Pálinkaház értékgörbéje alapvetően különbözik:
-
afelhasználtalapanyagokegyszerűségében(nincsenekextra,drágánbeszerezhető gyümölcsfajták),
-
az extravagáns termékmegjelenésben (egyedi üvegforma és termékcsomagolás- design),
-
a kereskedelmi tevékenységhez kapcsolható egyedi kóstoltatási programok (személyre szabott szolgáltatás) biztosításában.
A különbségek az alábbi frappáns mottóban megragadható: „Sokféle csodálatos pálinka létezik. De nekünk az Öné az egyetlen. Sinus.”
Asztalfoglalás
Hé | Ke | Sze | Csü | Pé | Szo | Va |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 |
11:00 |
12:00 |
13:00 |
14:00 |
15:00 |
16:00 |
17:00 |
18:00 |
19:00 |
20:00 |
21:00 |